Weer geen winst voor NEC

Ondanks de matige vertoning was de wedstrijd tegen ADO de beste thuiswedstrijd in deze competitie tot nu toe. Dat zegt meer over het spel in de eerdere thuiswedstrijden, dan over de kwaliteit van deze wedstrijd.
In de rust vond de koffie gretig aftrek, want de caffeine was hard nodig om van de slaapverwekkende eerste helft te bekomen. Meteen na rust werd het een veel leukere wedstrijd om naar te kijken. Uitblinker George schoot een vrije trap erg fraai in de bovenhoek en NEC kreeg meer kansen om de score uit te breiden onder andere door Ten Voorde en Rieks. Helaas bleef het bij 1 goal voor NEC en kwam het uiterst povere ADO toch nog aan een punt, na een glijpartij van van Eijden. De bal over de lijn? Buitenspel? Allemaal moeilijk te zien, net als de uitslag op het scherm trouwens: 1-1.