Positief NEC in Mijas

Terwijl Excelsior (Janga, Manu, Schenkeveld en Kalisse), VVV (Vorstermans, Leiwakabessy en Ars) en De Graafschap (Badibanga en Jansen) druk bezig zijn om de selecties voor de 2e seizoenshelft te versterken, is het bij NEC vooral de rust die heerst. Op een binnenbrandje en een nieuwe lichte blessure van John Goossens na dan.

Vanuit het Spaanse Mijas bereiken ons louter positieve berichten: Zeefuik die ons gerust stelt: “Ik geloof in mijn kwaliteiten. De beloning komt vanzelf”, Nijland die weer aansluit, alle trainingsspullen zijn aangekomen, de grasmat is perfect en er zijn (zover bekend) geen besloten trainingen. Vadocz doet er zelfs nog een schepje bovenop: “Maar ik denk dat we nog altijd de play-offs voor Europees voetbal kunnen halen, net als in mijn eerste seizoen hier.”

Ondertussen stromen in Nijmegen de bussen voor arnep-NEC vol. Over 12 dagen staat de derby weer op het programma, de ideale wedstrijd voor Zeefuik om te beginnen met scoren, een succesvolle rentree van Nijland en een Vadocz die eindelijk zijn ware klasse gaat laten zien!

Update: Volg de wedstrijd Malaga B- NEC live via onze DTH twitter.

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.