NSL zoekt nieuwe teams

De NEC Supporters League (NSL) is een zaalvoetbalcompetitie waarin NEC supporters elkaar ongeveer één keer in de maand ontmoeten om onderling een balletje te trappen en een biertje te drinken. Inmiddels doen ze dit al ruim tien jaar.

Door het wegvallen van twee teams is de NSL echter op zoek naar nieuwe deelnemers.Er wordt (inclusief keeper) 5 tegen 5 gespeeld (komend seizoen misschien 4 tegen 4), in sporthal de Zwaluw aan de Zwaluwstraat in Nijmegen. De eerste wedstrijd begint altijd om 22.00 uur op een vrijdagavond en elk duel duurt een half uur. Er wordt uiteraard geen speelronde gepland als NEC speelt. Na afloop van de wedstrijden wordt in de kantine ‘gestreden’ om de derde helft. Dit alles gebeurt in een vriendschappelijke en sportieve sfeer.

Mocht je wat tijd over hebben dan is de NSL gegarandeerd een leuke opvulling van de vrijdagavond. Heb jij zin om samen met je vrienden ongeveer een keer in de maand hieraan deel te nemen? Meld je dan zo snel mogelijk via onderstaand e-mailadres. Mochten er meerdere personen zijn die mee willen doen maar die geen compleet team op de been kunnen brengen dan is het ook mogelijk om, uiteraard in onderling overleg, deze NEC fans samen te voegen in één team.

Voor meer informatie http://www.necsupportersleague.nl of mail naar info@necsupportersleague.nl
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.