NEC wint eenvoudig in Heerenveen

Vandaag opende NEC in het hoge noorden de competitie tegen de plaatselijke SC. Zonder Nuytinck en Conboy, want die zaten nog een schorsing uit van vorig seizoen. Desondanks kwam NEC nauwelijks in de problemen. Al in de eerste helft scoorden de bezoekers twee maal. Eerst kopte Platje een voorzet op maat van Foor binnen. De 0-2 kwam van het hoofd van Pavel Cmovs, die van grote afstand over de Heerenveen keeper heen kopte. In de tweede helft kreeg NEC nog etterlijke kansen om via de counter de score uit te breiden, maar faalde het in de afronding. Het bleef dan uiteindelijk ook 0-2, omdat Heerenveen bij de spaarzame kansen die het kreeg steeds jubilaris Babos (het was vandaag zijn 200e(!!) wedstrijd voor NEC) in de weg vond.

Een goede start van de competitie dus, die smaakt naar meer. Voor een diepgaande wedstrijdimpressie, hou de site in de gaten voor de heropstanding van ‘Zo Zagen Wij Het’!