Haal je kaartje voor Feyenoord (beker) !!

Na de wedstrijd van aankomende zaterdag tegen Willem II staat midden volgende week alweer de bekerkraker tegen Feyenoord voor de deur. Een geweldig affiche dat garant staat voor spektakel. Het zou maar zo eens een avondje kunnen worden dat het gaat spoken in de Goffert. Opmerkelijk genoeg hebben nog niet alle vaste bezoekers hun kaartje zeker gesteld voor deze wedstrijd, navraag bij NEC leert dat er tot heden pas 5.000 kaarten zijn verkocht.

Dat moet en gaat de komende dagen veranderen, want voor een tientje ga je deze wedstrijd natuurlijk niet laten lopen! (achter de doelen, Hazenkamp is 12 euro) Bestel je kaartje dus snel online of loop na Willem II zaterdag even langs het kassagebouw dat speciaal voor de bekerwedstrijd verkoop geopend zal zijn. Mis het niet!

Update: Inmiddels heeft NEC het advies gegeven om je kaarten via het pay & print systeem te bestellen. In normaal Nederlands is dat online bestellen en meteen uitprinten. Dit voorkomt lange wachtrijen en een extra ritje naar het stadion!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.