DTH Awards 2011-2012: De Gouden Kennel

De derde stemronde van de DTH Awards is voor “De Gouden Kennel”
(De prijs voor die groepen of personen die iets goeds hebben gedaan voor alle NEC supporters)

De genomineerden zijn:

Piet Huisman 2.0
Al jarenlang is dit biljartcafé aan de Sint Jacobslaan vermaard bij NEC supporters vanwege de live uitzendingen van alle NEC wedstrijden op het grote scherm en de jaarlijkse NEC pool. Dit seizoen werkte Piet Huisman mee aan een nieuwe primeur, met het doel om uitwedstrijden weer wat gezelliger te maken en meer meereizende supporters aan te trekken: uitwedstrijden 2.0. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de supporters hun autocombi kaarten voor Utrecht en VVV uit omwisselen. Een prima initiatief dat hopelijk een mooie traditie zal worden.

Dorrethe Friesen
Jarenlang was Dorrethe het gezicht van het project OverEnthousiast. In die rol onderhield ze nauw contact met risicogroepen binnen de NEC aanhang en zorgde ze ervoor dat het bezoek aan onze club voor iedereen gezellig en vriendelijk bleef. Dorrethe was geen type politieagentje, maar was oprecht betrokken met het wel en wee van de wat ‘moeilijkere’ jongens. Het was een lang proces van vallen en opstaan, maar uiteindelijk was het een overwinning voor zowel de club als de supporters. Helaas besloot Tandem dit jaar, na ongeregeldheden na afloop van NEC-Vitesse waarbij Dorrethe in hun ogen te actief ‘haar’ jongens weg probeerde te houden van de commotie, Dorrethe van het project af te halen. Wij snappen dit besluit totaal niet, maar willen Dorrethe met deze nominatie alsnog bedanken voor al haar goede werk over de afgelopen jaren.

De Supportersvereniging
Opgericht in 1962, timmert onze Supportersvereniging inmiddels al weer een indrukwekkende 50 jaar aan de weg. Een mooi moment dus om onze SV middels deze nominatie in het zonnetje te zetten en te bedanken voor al haar goede werk gedurende deze halve eeuw. Denk daarbij aan het behartigen van de belangen van onze supporters richting NEC, het mede organiseren en veraangenamen van het vervoer naar uitwedstrijden, allerhande activiteiten om de band tussen supporters onderling en met de club te vergroten, en zaken als het supportershome waar iedereen na de wedstrijd terecht kan om gezellig na te kletsen of al nuilend de kater weg te spoelen.

Sorry, er zijn geen polls op dit moment.
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.