Carlos is weer lekker bezig!

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Zeefuik blijkbaar toch liever voor het grote geld kiest bij FC Groningen dan voor vertrouwen en zekerheid bij ons NEC, wat uiteraard zijn goed recht is. Al blijft het allemaal een beetje zuur hoe het gegaan is, als we de verhalen links en rechts zo moeten geloven.

Carlos zit echter duidelijk niet bij de pakken neer om deze kleine tegenslag en is in de tussentijd vrolijk verder gegaan met bouwen aan het nieuwe seizoen. En dus kregen we vandaag het mooie nieuws dat zowel Rens van Eijden als Pavel Cmovs hebben bijgetekend tot 2016! Daarmee treden ze dus in de voetsporen van Navarone Foor, die dit enkele maanden geleden ook al deed.

Van beide spelers liepen de contracten oorspronkelijk aan het eind van volgend seizoen af en Aalbers had duidelijk geen zin in een herhaling van het Goossens en Schöne scenario. Rens van Eijden was afgelopen seizoen een van de beste, zo niet DE beste, NEC speler en Cmovs heeft in zijn debuutseizoen bij NEC laten zien dat hij de potentie heeft om uit te groeien tot een absolute topper. Aalbers doet dus prima zaken door deze twee klasbakken langer aan onze club te binden. Rens en Pavel bedankt! En Carlos: prima werk weer! Hulde.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.