Vadocz terug bij NEC!

Ja, u leest het goed! Krisztian Vadócz keert voor tenminste een seizoen terug naar Nijmegen. Na een onwisbare indruk te hebben achtergelaten in zijn eerste periode bij NEC, vertrok de middenvelder naar het Spaanse Osasuna. Daar mocht hij echter dit seizoen transfervrij vertrekken.

Vadócz kwam bij aanvang van het seizoen 2007-2008 de Goffert binnen gewandeld en werd een van de sterkhouders op het middenveld van het team van Mario Been dat ons een van de mooiste seizoenen uit de clubgeschiedenis bezorgde. Zijn fantastische prestaties bleven helaas niet onopgemerkt en in augustus 2008 nam Osasuna de Hongaar over voor een gelimiteerde transfersom van 950.000 euro. Het werd bij de Spanjaarden echter niet de volgende carrièrestap die Krisztian voor ogen gehad zal hebben. Aangezien zijn contract in Spanje teneinde liep mocht hij transfervrij vertrekken. Heerenveen klopte ook aan de deur, maar blijkbaar heeft onze club toch nog altijd een streepje voor bij de landgenoot van Babos.

Aalbers is, net als wij, duidelijk in zijn nopjes met de terugkeer van Vadocz: "Hier hoef ik weinig aan toe te voegen. We zijn ontzettend blij dat we dit hebben kunnen realiseren met name vanwege de persoonlijke relatie met Krisztian. De komst van Vadocz is een geweldige verrijking voor NEC maar ook voor de Eredivisie."

Zelf zegt Vadocz op de officiële site: "Ik kom terug naar NEC om met dezelfde inzet de prestatie van mijn vorige periode te evenaren waarbij het bereiken van Europees voetbal een geweldig succes was." Wij hopen met je mee, Krisztian! Welkom terug!!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.