Uli wordt weer full-time NEC’er

De Gelderlander weet vandaag te melden dat Cruden volgend seizoen terugkeert bij zijn grote liefde! Na vier jaar trainer van 2e klasser Quick 1888 gaat hij vanaf deze zomer voor in ieder geval twee jaar full-time aan de slag als jeugdtrainer bij ons NEC. Hij is nu nog part-time in dienst. Maurits Pol (ex-Juliana’31) wordt de opvolger van Uli op De Dennen.

Verder weet de krant te melden dat oud NEC’er Frans Koenen zijn contract als trainer bij RKHVV heeft verlengt en tot 2013 trainer van de hoofdklasser zal blijven. En heeft Joël Tshibamba net voor de jaarwisseling het Poolse Lech Poznan verruild voor het Griekse Larissa. Hij wordt voor de rest van het seizoen gehuurd, maar de Grieken hebben ook een optie tot koop bedongen.

En last but not least, Voetbalprimeur (meestal veel onzin, dus neem het bericht met een korreltje zout) weet te melden dat Brescia uit de Italiaanse Serie A belangstelling heeft voor El Kabir: "Ik ben zelf niet benaderd door een club maar ik weer dat er contact is geweest met mijn agent en dat er dus interesse is. Ik kan er dus nog weinig over zeggen op dit moment", aldus El Kabir tegenover VoetbalPrimeur. De 22-jarige El Kabir scoorde in 24 duels al tien keer voor het Zweedse Mjällby AIF.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.