Sfeervak in de Goffert

Dat de Goffert geen kolkend stadion is, daar zijn de meningen niet over verdeeld. Zelfs uit het fanonderzoek bleek dat NEC fans de sfeer niet al te best vinden. De vraag of daar wat aan gedaan moet worden en zo ja hoe dan, geeft en gaf meer ruimte voor discussie. Voor de mannen van Legio Noviomagum was al langer een sfeervak de beste oplossing. Al meerdere keren hebben ze actie ondernomen om een sfeervak te realiseren, tot vandaag zonder resultaat. Met de onderzoeksresultaten in de hand zijn ze echter nu op Stadionplein 1 ook "om". Na overleg met diverse supportersgroeperingen en willekeurig gekozen supporters en na een beoordeling van het veiligheidsoverleg, is besloten om van vak K een sfeervak te maken.

Dit zal betekenen dat vak K geen zitvak meer zal zijn, dat de stoeltjes kuipjes worden en dat in alle rust de wedstrijd bekijken vanuit dit vak verleden tijd zal zijn. Van de mensen die op het sfeervak gaan zitt… uuh staan wordt verwacht dat ze hun steentje bijdragen aan het kolkend maken van de Goffert.

Mocht je op het sfeervak plaats willen nemen, kijk dan op de site van NEC. Dit kun je doen van 10 tot 25 februari. Blijkt het aantal aanmeldingen kleiner dan verwacht, dan gaat het niet door. Mocht blijken dat het aantal belangstellenden groter is dan verwacht, dan wordt er in de toekomst gekeken of uitbreiding mogelijk is.  

 

 

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.