NEC oefent op 24 maart tegen Alemannia Aachen

In een week zonder competitie in de eredivisie gaat ons NEC een oefenwedstrijd spelen. Donderdag 24 maart spelen we  tegen de geel-zwarten van Alemannia Aachen. "Alemannia Aachen?" horen wij je denken "daar hebben we onlangs toch nog tegen gespeeld?" Ja, dat klopt maar die wedstrijd werd destijds een beetje heimelijk gespeeld.

Die, met 2-0 verloren, oefenwedstrijd werd toen in het oude Tivoli-stadion in Aken gespeeld. Allemannia had destijds gevraagd of er geen ruchtbaarheid aan het duel zou kunnen worden gegeven omdat men bang was dat beide supportersgroepen de confrontatie met elkaar zouden zoeken. Of deze angst bij NEC (of AWC) nu niet aanwezig is, is ons niet bekend. Gelukkig wordt het duel nu wel ruimschoots van te voren aangekondigd. Het duel tegen de Tweede Bundesliga-club wordt gespeeld op 24 maart op het complex van AWC in Wijchen (De Wijchert) en begint om 14.30 uur.

NEC mist deze wedstrijd in ieder geval Lasse Schöne en Bjorn Vleminckx. Schöne is opgenomen in de selectie van het Deense nationale team, dat tegenover Noorwegen staat. Vleminckx behoort weer tot de selectie van de Rode Duivels die naar Oostenrijk afreizen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.