Miss Rondje Om, ronde 3: Alverna – Ajax

De derde ronde alweer van de Miss Rondje Om verkiezing van seizoen 10/11. Voor uitleg en speelschema klik hier. Maak je keuze aan de rechterkant!

Alverna-Ajax
Voetbal kan soms erg voorspelbaar zijn. Duitsland komt op grote toernooien veel te ver, Barcelona lijkt een abonnement te hebben op de CL finale en als NEC supporter groei je op met het besef dat we wel nooit kampioen van Nederland zullen worden. In 1996 wonnen we in de negenendertigste onderlinge eredivisiewedstrijd voor het eerst van Ajax en na inmiddels 70 wedstrijden staat de teller op 3. Spelen we echter tegen een gemiddelde tweede klasser, zoals Alverna (inmiddels eerste klasser), dan kan het telraam mee, want dan zijn de onzen weer veel te sterk.
Zo niet echter bij Miss Rondje Om. Daar valt er op voorhand helemaal niets te voorspellen als Alverna het opneemt tegen Ajax. Jullie hebben de uitslag in eigen hand.

De eerste foto komt dus uit Alverna. Waar, zoals direct opvalt, op kunstgras wordt gevoetbald. De rest is gelukkig wel puur natuur.

Foto twee betreft een (thuis)wedstrijd tegen Ajax. En terwijl onze miss droomt van een vierde zege, heeft mevrouw zonnebril er weinig vertrouwen in en buigt de oranje stropdas reeds het hoofd…

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.