Miss Rondje Om, ronde 2: De Open Dag

De tweede ronde alweer van de Miss Rondje Om verkiezing van seizoen 10/11. Voor uitleg en speelschema klik hier. Maak je keuze aan de rechterkant!

De Open Dag
Het voetbal wordt steeds commerciëler. TV schema’s zijn het belangrijkste uitgangspunt bij het vaststellen van het programma, spelers moeten verkocht worden omdat ze nog maar 1 jaar contract hebben en anders gratis de deur uit lopen en een je moet niet raar opkijken als je drie tientjes moet neerleggen om in een winderige hoek van een stadion in het uitvak plaats te mogen nemen. Niet verrassend komen supporters steeds meer in opstand tegen de ontwikkelingen en de ‘Tegen het moderne voetbal’ slogan is inmiddels niet meer weg te denken uit de stadions. Desondanks lijkt de trein niet meer te stoppen en daar zijn wij bij de Trouwe Honden zeker niet altijd even gelukkig mee. Voor de Open dag maken we echter een ruime uitzondering. Immers, des te meer commercie, des te meer promotieteams….

Tja, dat is inderdaad om je lippen bij af te likken. Dat Jupiler bier. Het is alweer bijna twee decennia dat we op het hoogste niveau spelen, maar soms snak je gewoon naar een treetje lager.

Deze foto is uiteraard vooral bedoeld om te laten zien dat zelfs het Radio rood-zwart-groen promotieteam met onze wedstrijdkaartjes in de nopjes was. Ons wedstrijdkaartje. Aan de linkerkant. LINKS!!

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.