Miss Rondje Om, de finale

Hier zijn ze dan, de vier foto’s waarvan jullie besloten dat ze in de finale thuis hoorden. Aan de rechterkant kunnen jullie gaan uitmaken wie Miss Rondje om 2010/2011 wordt. Succes!

De eerste kandidate liet duidelijk blijken dat wij toch meer met Nimweegs rood hebben dan met iets buitenlands. Zij liet haar Schotse tegenstandster namelijk volstrekt kansloos. Het was één van onze beste foto’s, in een periode dat we nog nauwelijks uit de zomerslaap ontwaakt waren, namelijk op de inmiddels niet meer zo traditionele opening van het seizoen tegen de amateurtak der rood-zwart-groenen. NEC tegen NEC dus, waarmee we gelijk zeker weten dat deze roodharige een NEC fan is.

NEC amateurs 

De tweede kandidate voor de titel Miss Rondje om 2010/2011 kwam uit het radio rood-zwart-groen promotieteam. Zij liet miss Jupiler ver achter zich. Of zouden het onze wedstrijdkaartjes zijn geweest die het verschil maakten? Aan de linkerkant. LINKS!! Wij hopen haar in ieder geval op de 31e weer tegen te komen.

Open dag

 De derde kandidate komt dus uit Alverna. De achtergrond van kunstgras weerhield jullie niet om massaal op haar te stemmen. Zelfs de schoonheid van haar tegenstander, die overigens niet optimaal in beeld stond, bracht jullie niet op andere gedachten. Zij mag zich nu gaan meten met de 3 andere schoonheden.

Alverna

De laatse kandidate was, zoals wij reeds voorspelden, ook weer te bewonderen tijdens de laatste oefenwedstrijd tegen de Beuningse Boys. Het feit dat zij wederom lieftallig poseerde voor onze fotograaf maakt haar een sportieve kandidate voor de Miss Rondje om titel. De keuze is nu aan jullie! 

Beuningse Boys

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.