Jasper of Gábor naar Ajax?

Is het Schöne die naar Feyenoord gaat of weet Carlos ons te verrassen door Goossens nog voor een mooie transferbedrag aan een mooie club te slijten? Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje in de zomerperiode. Het ene gerucht is de wereld nog niet uit het volgende gerucht wordt de wereld alweer in gebracht. Om er dan nog maar een gerucht tegenaan te gooien: vandaag weet De Telegraaf te melden dat Jasper Cillessen in de belangstelling staat van Ajax. Jasper zou in Amsterdam (waarschijnlijk) tweede keeper worden achter Kenneth Vermeer die na het vertrek van Stekelenburg naar AS Roma eerste keeper wordt.

Naast Cillessen zou ook Babos nog steeds in the picture staan om als tweede doelman naar Amsterdam te gaan. De overige concurrenten van Jasper en Gabor zijn Vorm (FC Utrecht) en Tyton (Roda JC.).

Hou betrouwbaar het bericht van De Telegraaf is durven wij op dit moment nog niet te zeggen. Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte van de mogelijke ontwikkelingen omtrent een vertrek van Jasper of Gábor.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.