DTH Opinie: Besloten training 3.0

Gisteren kondigde NEC aan dat er een besloten training zou plaatsvinden in de aanloop naar de derby. Wie vandaag toch een glimp van die training probeerde op te vangen zag geen training, maar een wedstrijd: NEC-G.A. Eagles. Ontzettend jammer dat de club de supporters onjuiste informatie geeft en dat er stiekem een wedstrijd wordt gespeeld. Wees dan eerlijk en geef aan dat er een besloten trainingswedstrijd wordt gespeeld! Nog steeds belachelijk dat dit besloten moet, want wedstrijden speel je ook voor je publiek, maar dan ben je in de communicatie tenminste wel eerlijk naar je supporters!

Tussen wat gaten en kieren door, was te zien dat NEC wat tactische varianten uitprobeerde. Uiteraard doen we daarover geen mededelingen om geen slapende Arnhemmers wakker te maken. Wel werd duidelijk dat NEC met een nieuwe proefspeler speelde. Het is de 27-voudig Hongaars international Zoltán Szélesi. Deze naam klinkt misschien wel bekend. Twee jaar geleden had NEC al interesse in deze inmiddels 29-jarige speler, maar lagen de ambities van deze rechtsback/rechtse centrale verdediger, die toen bij Strassbourg speelde, nog elders (hij wilde prijzen pakken). Afgelopen jaar speelde hij bij een Griekse club (olympiacos Volou). Deze club is vanwege omkoopschandalen teruggezet. Szélesi schijnt daarom nu transfervrij te zijn.

De einduitslag van de wedstrijd was 4-2 in het voordeel van NEC. Doelpuntenmakers voor NEC waren Latupeirissa, Platje, Van der Velden en Amieux.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.