De reacties: Vloet en Zomer

Wiljan Vloet: we geven het zelf weg

Wiljan Vloet was duidelijk als altijd in zijn analyse na de wedstrijd NEC-NAC, die op de valreep nog eindigde in een gelijkspel.

"De oorzaak van dit puntenverlies ligt niet bij de tegenstander, maar bij onszelf. We geven het zelf weg. We waren we te slordig en zo kreeg de tegenstander meer grip. We moesten de wedstrijd zakelijk uitspelen, maar de restverdediging en de organisatie stond niet meer goed met als resultaat die goal in de 94e minuut."

"De eerste helft zat ik nog te genieten op de bank van het hoge baltempo en de positiewisselingen."

Ramon Zomer mist volwassenheid bij NEC

NEC-anvoerder Ramon Zomer was zo ongelukkig om NAC nog een puntje te bezorgen met een eigen doelpunt in de laatste seconden.

"Als die bal een keer goed valt, kan hij zomaar vallen. En dat gebeurde. Terwijl we de wedstrijd al lang hadden moeten beslissen. Na de 2-1 moeten we volwassen zijn en die wedstrijd in het slot gooien. De trainer heeft in zijn kerstpreek gezegd dat we te weinig punten hebben, dat komt hierdoor."

"Het gat met Europees voetbal is nu heel groot. Woensdag pakten we nog een bonuspunt tegen AZ, vandaag verspelen twee hele dure punten."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.