Wellenberg vermoedt nieuwe beschadiging enkelbanden

In de herhaling op de TV zag het er gruwelijk uit, de tackle die Roda aanvaller Hadouir uitvoerde op de enkel van Niels Wellenberg. Diezelfde enkel die in november ook al het doelwit was van FC Groningen speler Danny Holla. Wonder boven wonder bleven zijn botten gespaard, maar Wellenberg vreest wel dat hij weer een aantal weken op de tribune mag gaan zitten. "Er zijn nog geen foto’s genomen. Daar­voor is de enkel te dik. Ik denk dat er een bandje beschadigd is. Dinsdag of later in de week zullen we foto’s laten ma­ken, maar ik kan er zomaar een maandje of zo weer uitliggen."

Meteen na de wedstrijd was kamikaze-piloot Hadouir al in de kleedkamer van NEC polshoogte komen nemen. "En vandaag kreeg ik nog een sms-je waarin hij zijn excuses maakte. Had hij niet hoeven doen. Het was geen slim­me actie, hij wilde die bal blok­ken. Maar ik geloof niet dat het zijn intentie was om mij te blesse­ren."

Tegenover de Telegraaf zei Hadouir: "Ik heb Niels in de kleedkamer opgezocht en mijn excuses aangeboden. Ik was te laat, heb nooit de intentie om iemand te blesseren en vind dit heel erg. Ik heb misschien de schijn tegen, maar dit was mijn eerste rode kaart ooit." Inmiddels heeft Hadouir een schorsing van 4 duels opgelegd gekregen door de KNVB.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.