Vooruitblik: SC Heerenveen-NEC

Goed nieuws voor alle combihaters onder ons, want vrijdagavond mogen we de wedstrijd SC Heerenveen versus NEC bezoeken door middel van vrij vervoer! Zo zijn er dus niet veel redenen meer om thuis te blijven en kunnen we met hopelijk veel man onze boys naar de drie punten schreeuwen, want die kunnen we wel weer gebruiken!

07-08-2009     NEC-Heerenveen     4-1
04-03-2009     Heerenveen-NEC     3-1
15-02-2009     NEC-Heerenveen     1-1
21-09-2008     Heerenveen-NEC     2-1

Aan het begin van het seizoen eindigde de wedstrijd tegen SC Heerenveen nog in een 4-1 overwinning voor NEC, en dacht menig supporter dat het een mooi seizoen zou worden. Maar schijn bedriegt: net zoals NEC staat Heerenveen onder hun gehoopte doelstelling. Heerenveen vinden we terug op de elfde plaats op de ranglijst en het is vanaf het begin van het seizoen erg onrustig in Frieslân. Zo versleten de Noorderlingen al twee coaches en mogen ze pas sinds de komst van Jan Everse weer een beetje omhoog kijken.

Met nog zeven wedstrijden op het programma word het voor NEC ook tijd dat er weer punten worden gepakt. Met maar vier punten meer dan de steuntrekkers een paar kilometer boven ons én de rode streep zijn de punten dus meer dan welkom. Zeer zeker als je het programma bekijkt. Met nog bezoekjes aan ADO, Heracles en VVV en thuiswedstrijden tegen Feyenooit, AZ en Ajaks. Vloet overwoog al een verandering van de speelstijl en als je het mij vraagt geen slecht idee. Bjorn en Erton in de spits met Goossens of Sarpong er achter. Hoe dan ook niet lullen maar poetsen en wie niet werkt die wijkt zou ik zeggen! Koppen bij elkaar en vechten voor NEC!

Unibet is er erg van overtuigd dat NEC zijn vijfde nederlaag op een rij zal lijden. Bij een winst van de ploeg van aankomend trainer Ron Jans (ook lekker, naar je rivaal overstappen!) krijg je je inleg x 1,67. Bij een gelijkspel x 3,50 en bij een winst van onze jongens x 5,10. Hopelijk heeft Unibet het dus vet mis!

Resultaten tegen SC Heerenveen:

Eredivisie
  Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren DV DT
Thuis 17 8 3 6 27 22
Uit 16 4 2 10 21 37
Totaal 33 12 5 16 48 59

Succes jongens!


Café ’t Skoffeltsje is ook dit jaar weer de verzamelplaats

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.