Vloet: “Als het niet mooi kan, dan maar lelijk”

Vloet vindt dat NEC zelf het initiatief moet nemen tegen de kruikenzeikers uit Tilburg. "Als het niet mooi kan, dan maar lelijk. Als we maar winnen", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Met deze groep kunnen we kansen creëren. We willen van begin af aan onze stempel op de wedstrijd drukken. Willem II thuis moeten we winnen, punt uit", eist de trainer. Verdediger Ramon Zomer sluit zich aan bij de woorden van zijn coach. "Willem II speelt niet zo goed en deze punten kunnen wij heel goed gebruiken."
Hiermee doet Vloet de bezoekers van DTH een plezier want zij kozen in onze poll, na het debacle tegen Heracles, ook voor de optie "toch liever slecht spel en punten" naast het gevoel dat wij "slechtdraaiende ploegen altijd de helpende hand reiken".
Waarschijnlijk kiest Vloet tegen de hekkensluiter voor dezelfde elf spelers als tegen Ajax. Dat houdt in dat Bram Nuytinck wederom centraal achterin speelt, Remy Amieux is de linksback. Rens van Eijden kan niet spelen. Hij is herstellende van een knieoperatie. Leroy George is na een periode van blessureleed terug in de selectie, maar begint op de bank. "Leroy oogt fitter dan de vorige keer dat hij terugkwam na de blessure. Maar verwacht nog geen basisplaats voor hem." aldus Vloet.
Vermoedelijke opstelling:
Cillessen; Will, Nuytinck, Zomer, Amieux; Schöne, Sibum, Goossens, Zimling, Davids; Vleminckx.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.