”Vleminckx zou “de num­mer één” kandidaat zijn”

Het is nog niet vaak voorgekomen hier in Nijmegen, maar dit seizoen hebben we tenminste tot de winterstop zo goed als zeker een topscoorder onder contract staan: Björn Vleminckx. Afgelopen zaterdag verstevigde hij zijn koppositie nog verder door tegen Willem II de eerste treffer prima in te koppen. Hiermee staat hij twee doelpunten los van Dmitri Bulykin, Ola Toivonen, Mounir El Hamdaoui en Ricky van Wolfswinkel, die allen de tweede plek bezitten.

De Gelderlander laat vandaag weten dat Club Brugge onze Belgische goaltjesdief als ‘de nummer één kandidaat’ ziet om aan te trekken, en dat men bereid is om hiervoor flink in de buidel te tasten. Maarliefst zes miljoen euro is er vrijgemaakt om twee tussentijdse versterkingen te kopen in de komende transferperiode, waarvan Vleminckx er dus eentje moet zijn. Vleminckx wuift tot nu toe alle geruchten van de hand: ”Zolang niemand zich bij NEC meldt, zijn het voor mij geruchten. Ik kan er niets mee”.

Ook over interesse uit Engeland wil ‘de stier van Puurs’ niets van weten: ”Ik heb niets gehoord, ik ga daar ook helemaal niet over nadenken. Ik heb van Carlos niets gehoord. Dus speelt er voor mij niets. Als er interesse is, moet die club er eerst maar eens met NEC uitkomen. Ik wil helemaal niet aansturen op een vertrek. Voorlopig zit ik goed bij NEC. Ook toen het minder ging, heb ik altijd van iedereen het vertrouwen gekregen”, vervolgde de spits tegenover dé krant van Gelderland.

Wordt ongetwijfeld vervolgd….

Al veertien keer hebben we dit beeld mogen zien dit seizoen!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.