Uitstel beslissing topsporthal en dus ook uitbreiding stadion

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat de gemeente Nijmegen niet over één nacht ijs gaat. En dan hebben we het niet over de letterlijke weersomstandigheden op dit moment, maar over de beslissing om een topsportvoorziening in de Goffert te ontwikkelen.

In de Gelderlander is te lezen dat er een aanvullende studie naar de plannen is uitgevoerd. Dat rapport is op 15 november uitgekomen en bij de gemeente wordt het nu goed bekeken. En dat lukt natuurlijk niet in een week of twee. De beslissing komt dus op z’n vroegst in januari.

Of het rapport, dat op de verjaardag van onze club verscheen, voor Jacco en consorten een cadeautje is of een bittere pil, is ons niet bekend. Het is in elk geval te hopen dat er positieve analyses van de parkeerdruk in de wijken rond de Goffert te lezen zijn, want te veel autootjes op zaterdag of zondag vormen voor GroenLinks in elk geval een onoverkomelijk probleem. En dan is er natuurlijk nog die investering van tientallen miljoenen euro’s. De voor onze club broodnodige uitbreiding van de capaciteit van het stadion is in elk geval nog lang niet beklonken. Wachten maar weer dus…

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.