Janssen mag gewoon pakjesavond vieren

Het is weer dinsdag; tijd voor de aanstellingen van de scheidsrechters in de Eredivisie. Een spannende dag voor de paradepaardjes die de KNVB onder zijn hoede heeft, want het is een bijzonder weekend. Wordt het nú wel of geen pakjesavond op 5 december? Ed Janssen heeft in ieder geval het geluk aan zijn zijde en mag Ajax-NEC gaan fluiten. Hij kan dus gewoon zijn cadeautjes uitpakken op Sinterklaasavond en hoeft zaterdag niet voor Sinterklaas te spelen voor de thuisclub.

Het wordt voor de 39-jarige scheidsrechter uit Meijel alweer het negende duel dat hij de mooiste kleuren van de Eredivisie onder zijn hoede heeft, waaronder eerder dit seizoen Willem II-NEC. In dat doelpuntenfestijn floot de leidsman een prima duel en gaf aan beide kanten een penalty. Er werd door Janssen nog nooit een rode kaart getrokken aan onze zijde, wel werd drie keer rood aan onze tegenstander getoond.

De Limburger heeft zelf trouwens ook nog profvoetbal gespeeld voor de geel-swertuh van VVV, net als college-scheids Pol van Boekel.

Tom van Sichem is trouwens voor zijn zeer sterke optreden (finale Champions League-niveau) in de wedstrijd NEC-FC Twente beloond met een belangrijk duel in de middenmoot: FC Utrecht-SC Heerenveen. Arme jongens…

Ennuh Ed: Bijten is rood!

Dat is ‘m

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.