Twente-uit weer ‘gewoon’ buscombi!

Wanneer een NEC-supporter aan de uitwedstrijd tegen Twente denkt krijgt hij bijna spontaan goede zin. Dat we daar regelmatig verliezen doet meestal niet ter zake want de overheerlijke broodjes beenham en hamburger zijn jaarlijks het hoogtepunt als we op bezoek gaan in Grolsch Veste. Doordat de wedstrijd de laatste twee jaar te bezoeken was met een autocombi was het uitvak ook aardig gevuld wat meestal zorgde voor een gezellig middagje voetbal kijken.

Na de (uiterst treurige!) opgelegde buscombi’s voor de wedstrijden tegen Eindhoven en RKC wordt ons ook deze keer weer een leuk voetbalmiddagje afgenomen. NEC meldt vandaag namelijk op haar website dat de goed verlopen autocombi van de afgelopen seizoenen niet wordt gehandhaafd waardoor de wedstrijd alleen via een verplichte buscombi kan worden bezocht. Ligt er weer eens een burgemeester dwars? Kan de veiligheidsorganisatie van NEC niet onderhandelen? Denkt meneer Munsterman dat NEC supporters net zo gevaarlijk zijn als die van pak ‘m beet Fenerbahce of Marseille? Of weten ze bij NEC nog steeds niet hoe ze naar haar achterban moeten communiceren?

De reden van de opgelegde combi is bij ons in ieder geval onbekend. Eén ding is in ieder geval wel zeker: de ondergetekende zit met een biertje en een broodje hamburger achter Eredivisie Live.

Daan


Deze keer helaas niet in Enschede maar thuis achter Eredivisie Live!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.