Rentree stemt Otten tevreden

Misschien door de grote hoeveelheid berichten van gisteren een beetje ondergesneeuwd, maar er waren gisteren ondanks het pak slaag dat de beloften van Ajax kregen wel degelijk lachende gezichten op de Eendracht. Mark Otten maakte namelijk zijn rentree op de velden!

De 24-jarige verdediger kwam in maart vorig jaar voor het laatst in actie voor NEC (kwartfinale beker bij Heerenveen) en kwam door diverse blessures de afgelopen jaren weinig aan spelen toe. Otten kwam sowieso nog niet verder dan 41 officiële wedstrijden voor onze club. Hopelijk worden dat er op korte termijn meer, want de verdediger speelde gisteren de eerste helft mee op zijn vertrouwde positie, aan de rechterkant van de centrale verdediging (de positie Pothuizen zeg maar). In de Gelderlander geeft Otten aan erg tevreden te zijn: „Dit was een goed moment om weer te beginnen. Een tegenstander als Ajax met al die talenten, vraagt om een be­paald niveau. Ik ben erg tevreden over de manier waarop het gegaan is. Ik merk dat ik veel verder ben dan de vorige keer na mijn eerste operatie.”

De verdediger kon gelijk vol aan de bak, want volgens onze verslaggever ter plaatse had Otten meerdere malen de grootste moeite kamikaze overtredingen van de Zuid Koreaan Suk te ontwijken. In tegenstelling tot de Aziaat, die met twee keer geel kon inrukken, overleefde Otten de wedstrijd dus gelukkig wel.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.