Rens vanavond live te volgen

Of hij vanavond in actie komt is nog niet helemaal duidelijk. Onze verdediger Rens van Eijden maakt in ieder geval een kans om in de basis te starten na het afhaken van Daryl Janmaat met een blessure. Naar eigen zeggen zou dit een erg mooi cadeau zijn voor zijn verjaardag; vandaag wordt hij namelijk 22 jaren jong.

Het duel is niet voor iedereen te volgen: alleen bezitters van Eredivisie Live kunnen onze jonge sterren zien schitteren tegen Jong Polen. De wedstrijd zal vanavond om 18:00 beginnen en word gespeeld op de Vijverberg van de Graafschap. Wie helemaal bij wil zijn: om 17:45 mogen we al genieten van de voorbeschouwing.

Rens van Eijden was voorheen de vaste keuze van Cor Pot in de selectie van Jong Oranje. Dit jaar leek hij niet te worden opgeroepen maar hij kon uiteindelijk zijn laatste strohalm grijpen door een blessure van Janmaat. Dat hij bij de eerste interland in 2010 niet geselecteerd werd, was een flinke teleurstelling. "Toen ik de telefoon opnam en de stem van de trainer hoorde, wist ik genoeg. Dat is zeker niet leuk", meld van Eijden tegenover de officiële website van de KNVB.

Zijn passering heeft te maken met het gegeven dat hij zijn basisplek bij NEC heeft moeten afstaan aan Patrick Pothuizen. "Aan de ene kant is de bondscoach daar altijd heel duidelijk in geweest, aan de andere kant hoop je op wat meer krediet. Maar natuurlijk mag hij zo’n keuze maken", vervolgt van Eijden.

Voor de supporters die geen Eredivisie Live hebben: vanavond komt er uiteraard ook een verslagje op onze website van deze EK-kwalificatie-match!

Start-ie of start-ie nie?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.