NEC reserveert stadion van Emmen

Terwijl de automatische incasso van de seizoenkaarten voor volgend jaar z’n werk al weer heeft gedaan, is er weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de sage rondom de eerste thuiswedstrijd van NEC. Aangezien de hoofdrolspelers Thom de Graaf en de KNVB voet bij stuk houden, restte de club niets anders dan op zoek te gaan naar een stadion waarin we terecht kunnen in de eerste weken van augustus.

Nadat eerder lokaties in de buurt afvielen doordat bleek dat Eindhoven en Doetinchem niet stonden te springen om een extra Eredisvisie duel, is volgens Voetbal International nu toch een beschikbaar stadion gevonden: het Unive stadion van Jupiler league club Emmen. Blij met het onderdak heeft NEC maar gelijk een reservering op het stadion genomen. Of hierbij de hulp van Emmenaren Bas Sibum en Rick ten Voorde nodig was, en of is uitgelegd dat voor het feestje zo’n 12500 gasten verwacht worden, is niet helemaal duidelijk, maar we zijn in elk geval onder de pannen!

De druk van een uitsluiting uit de competitie is dus even van de ketel. Of we echt naar Emmen moeten reizen valt nog te bezien, wordt ongetwijfeld vervolgd.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.