Morgen niet vergeten geld mee te nemen!

Iedereen in het stadion heeft het vorige week kunnen zien, al weer vijf jaar ondersteunen de jongens van Legio Noviomagum onze club in woord en gebaar. Lofuitingen aan (ex) spelers, onze club en onze stad worden afgewisseld met plagende gestes naar de tegenstander. De uitingen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Goffert. De verwachtingsvolle blik richting Gofferttribune vlak voor het begin behoort inmiddels voor veel supporters tot de vaste wedstrijdrituelen.

Maar zo vanzelfsprekend is het natuurlijk allemaal niet. De honderden vrijwillige uren die er in gaan zitten zijn voor de makers van de prachtige doeken wel op te brengen, maar daarnaast kost het geheel natuurlijk ook geld. Het doek dient aangeschaft te worden, plus een flink aantal potten verf en uiteindelijk moet de hele boel ook geimpregneerd worden zodat wij er veilig van kunnen genieten.

Nou is er (financiële) ondersteuning vanuit de club en de SV, maar dit is niet toereikend. En dus doen de jongens van Legio – en wij met hen – een beroep op jullie morgenavond. Bij de poorten van het stadion zul je morgen de mensen van Legio met collectebussen tegen komen en hoewel ze op hun eigen site om een kleine bijdrage vragen vinden wij dat het best ook een grote mag zijn. Maar belangrijk is vooral dat iedereen geeft. Opdat we nog lang kunnen genieten van acties zoals deze…..

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.