Miss Rondje Om, ronde 4: Warm en koud

De laatste ronde van de Miss Rondje Om verkiezing van seizoen 09/10. Voor uitleg en speelschema klik hier. Maak je keuze aan de rechterkant. Over een paar dagen volgt de grote finale!

Warm en koud
Een voetbaljaargang duurt lang. Het begint met de warme periode van de voorbereiding met alle daarbij horende verwachtingen, maar voor je het weet is het waterkoud en zijn de verwachtingen als sneeuw voor de zon verdwenen. Toen het echt koud begon te worden herstelde NEC zich gelukkig met een knappe reeks, niet in de laatste plaats omdat het pleit in het concflict tussen de warmbloedige El Akchaoui en de koele Sibum beslecht was. Wij hebben niet echt een voorkeur voor de seizoenen, we zijn er toch wel bij. Tuurlijk, met een biertje naar een oefenpot kijken in de zomer is leuk, maar die koude avond in december dat we Udinese over de knie legden gaan we ook nooit meer vergeten. Ach, elk seizoen heeft zo zijn fijne elementen.

Thuis tegen Feyenoord. Een beetje guur weer, de winter loopt op zijn einde en dan inees….daar is de lente! Pocahontas in de Goffert, wat een plaatje.

 
Lekker weertje in de voorbereiding bij JVC. Zaak dus om het hoofd koel te houden. Al wordt dat je soms wel lastig gemaakt.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.