Miss Rondje Om, ronde 1: We gaan naar Emmen toe!

Het zijn drukke tijden. Je wordt doodgegooid met verkiezingsuitslagen en het WK is zojuist begonnen. Als NEC site heb je daar echter allemaal niet zo veel aan en dus besloten we, na het grote succes van vorig jaar, maar weer eens in de Rondje Om archieven te duiken op zoek naar goed gelukte foto’s. Iets dat trouwens steeds moeilijker wordt omdat je in die gepantserde bussen op weg naar die levensgevaarlijke uitwedstrijden tegenwoordig nauwelijks nog leuke plaatjes kunt schieten. We waren dus voornamelijk afhankelijk van de oefenpotjes en de thuiswedstrijden. Desondanks zijn we er wel in geslaagd 8 prachtige foto’s te selecteren. En zoals bekend, het gaat niet zozeer om de afbeelding zelf als wel om de kwaliteit van de foto. Resolutie in orde? Schaduw effectief gebruikt? Belichtingstijd niet overdreven? Deze verkiezing is voor ons immers een leermoment, allemaal met het oog op nog betere rapportages volgend seizoen. Dat het allemaal foto’s van dames zijn en we het geheel in een Miss verkiezing stijl presenteren is zuiver om de aandacht er bij te houden.

De komende dagen mogen jullie in 4 rondes beslissen welke 4 dames aan de finale gaan deelnemen.

12 juni: ronde 1, We gaan naar Emmen toe!
14 juni: ronde 2, Kleine moeite, groot plezier
16 juni: ronde 3, Wat een (fan)dag!
18 juni: ronde 4, Warm en koud
20 juni: finale!

We trappen af met de eerste ronde:

We gaan naar Emmen toe!
Het had zo leuk kunnen zijn. Tuurlijk deden we net alsof we heel boos waren op Thom de Graaf die in al zijn halsstarrigheid roet in het openingsmaal van de competitie leek te gooien. Maar stiekem vonden we het best spannend, dat idee dat Emmen onze thuishaven voor een middag zou worden. Want wij vinden Emmen leuk. En niet alleen omdat Sibum en Ten Voorde er vandaan komen.

Zeg schat, doe mij even een programmaboekje en wat te drinken. Wat kun je je nog meer wensen? Nou goed, dat vrouwen niet altijd zo serieus over drinken moeten doen, als je nog moet rijden. Doe maar gewoon een biertje.

Deze is erg goed gelukt als je ons vraagt. Alsof we haar gevraagd hebben even in het oneindige te staren. En dat terwijl op de achtergrond de eerste Miss Rondje Om seizoen 2014-2015 zich met een zwoele blik aanmeldt.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.