Mark Otten zit weer bij de selectie

Mark Otten is er morgen voor het eerst sinds lange tijd weer eens bij in de Goffert. De verdediger maakt deel uit van de selectie voor het duel tegen AZ. Otten kwam voor het laatst voor het eerste van NEC in actie in de bekerwedstrijd in Heerenveen in maart 2009. Wel speelde hij al verschillende malen mee met Jong NEC en maakte daar over het algemeen een frisse indruk.

Voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd geeft Vloet in De Gelderlander aan dat er wat recht gezet moet worden. Aan degradatie wil de trainer helemaal niet denken: "We moeten niet vanuit angst denken. We hebben genoeg kwaliteiten, maar dat moeten we als groep dan wel uitstralen. Als je naar de selectie kijkt, dan zouden we ons helemaal geen zorgen hoeven maken. We zijn kritisch genoeg om te beseffen wat er tot dusver niet goed is gegaan, ook vorige week tegen Heracles. Maar daar moeten we niet meer naar kijken. We moeten met z’n allen ervoor knokken om zaterdag wat recht te zetten."

Vloet kan tegen AZ niet beschikken over de geschorste Sibum, die bovendien een hamstringblessure heeft opgelopen. Ook Kivuvu is niet fit. Patrick Pothuizen komt terug van een schorsing en zal waarschijnlijk weer in het hart van de verdediging zijn opwachting maken.

Verwachte opstelling NEC:
Babos; Burgzorg, Pothuizen, Zomer, Nuytinck; Ntibazonkiza, Davids, Radomski, Goossens; Sarpong, Vleminckx.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.