Legio gaat toch door!

Vandaag maakte sfeergroep Legio Noviomagum bekend dat na overleg met NEC is besloten om toch actief te blijven. Wij van DTH zijn daar uiteraard zeer verheugd over! Op de site van Legio is hierover het volgende te lezen:

Beleid NEC versoepeld, LN gaat door!

Wij hebben de afgelopen periode helaas moeten constateren dat er veel negatieve zaken speelden, waaronder uiteraard de gang van zaken rond de laatste thuiswedstrijd. Op het gebied van ludieke acties werd duidelijk dat wij geen enkele ruimte kregen, maar ook op andere punten liep het niet zoals het hoort.

Afgelopen maandag heeft een delegatie van onze groep daarover uitvoerig gesproken met Jacco Swart en Jan Bluyssen. Ook zij concludeerden bij nader inzien dat er in verschillende gevallen kinderachtig is gereageerd op onze voorstellen en we soms om onverklaarbare redenen tegen zijn gewerkt. Zij beloofden ons in het vervolg dan ook een versoepeld beleid hierin te voeren. Daarmee kunnen wij leven en daarom hebben wij intern besloten door te gaan op de voorwaarde dat er echt iets gaat veranderen. Laat absoluut duidelijk zijn dat wij streven naar ludieke acties met humor, niet naar acties die duidelijk over de grens gaan.

Aankomende zomerstop zullen wij ons dus weer vol goede moed inzetten voor een nieuw seizoen vol acties van onze kant!

Wij kijken met spanning uit naar al het moois waar Legio Noviomagum ons in het komende en hopelijk nog vele volgende seizoenen op zal trakteren!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.