Jeffrey Kooistra directeur RBC Roosendaal

Jeffrey Kooistra is de nieuwe algemeen directeur van RBC Roosendaal, althans als we het Algemeen Dagblad mogen geloven. De krant meldt in de editie van maandag dat de ex-NEC’er de opvolger zal zijn van Jan Pollemans, de huidige algemeen directeur. Met de komst van de Amsterdammer in Roosendaal komt er een einde aan een lange periode FC Omniworld: de oud-voetballer stond de afgelopen vijf jaar onder contract in Almere, eerst als hoofdtrainer en later als technisch directeur.

En Jeffrey kennen we natuurlijk beter als centrale middenvelder in Nijmegen. Al bij zijn debuut scoorde hij z’n eerste doelpunt in dienst van NEC tegen Heracles Almelo. Dit bleek achteraf één van de 28 goals te zijn in 99 wedstrijden. Voor NEC is hij in zijn debuutjaar van onschatbare waarde geweest: mede door zijn oog voor doelpuntjes bereikte NEC de finale van de beker en dwong het promotie af naar de Eredivisie.

Het is niet de eerste keer dat de inmiddels 41-jarige Kooistra onder contract staat bij RBC; in 2002 sloot hij er ook zijn voetbalcarrière af.

Veel succes bij RBC!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.