Het zal toch niet waar zijn…

Dat we zowel goede als slechte scheidsrechters in de Eredivisie hebben, is duidelijk. De scheidsrechter die aankomende zaterdag het duel tussen NEC en Willem II mag leiden mag zich echter in de categorie rampzalig scharen. De KNVB durft het aan om Richard Liesveld naar de Goffert te sturen. Voor Ajax-supporter Liesveld is het alweer zijn veertiende wedstrijd van NEC die hij mag fluiten.

En een Ajax-supporter is hij in hart en nieren. Hij is niet alleen onder de rook van Amsterdam geboren, ook kan hij het niet verdragen als de Amsterdammers een wedstrijdje verliezen. Aan het begin van het jaar dreigde dit ook weer te gebeuren: NEC stond er prima voor om Ajax in de eigen Arena uit te schakelen voor de beker. Liesveld stak hier echter een stokje voor door met werkelijk onbegrijpelijke beslissingen de wedstrijd naar Ajax te trekken.

Maar wij supporters zijn de slechtsten nog niet, de man uit Warenveen kreeg na deze wedstrijd gewoon zijn tweede kans in het uitduel tegen Heracles Almelo dit seizoen. Liesveld, die ook nog eens Europees fluit, blijft echter ook na deze wedstrijd een schande voor de Nederlandse velden. In een dramatisch gefloten pot wist hij de wedstrijd wederom naar zich toe te trekken door twee penalty’s en een rode kaart te geven.

Ach, laten we stoppen met de verdere achtergrondinformatie: zaterdag kun je deze man in de Goffert zien flierefluiten.

Links ziet u hem, de eigen regelverzinner.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.