Goudlokje fluit aanstaande woensdag

Nadat hij afgelopen weekend de ’topper’ tussen PSV en Feyenoord mocht fluiten is scheidsrechter Kevin Blom nu de beurt om het degredatieduel tussen ADO Den Haag en NEC te fluiten. Voor de winnaar van de Gouden Kaart in 2007 is het al het vierde duel dit seizoen waarin hij de nummer één van Gelderland mag leiden.

Eerder dit seizoen floot hij al het duel tegen Heracles Almelo (0-2 verloren, rood Ter Horst), FC Twente (3-4 verloren, rood Vleminckx) en RKC Waalwijk (nipt met 0-1 gewonnen). Het duel tegen FC Twente herinneren zich de meeste supporters nog wel: toen verloor NEC in de laatste minuut, mede doordat Björn Vleminckx vroegtijdig het veld moest verlaten wegens een te zwaar bestrafte overtreding. Woensdag hoeft hij daar in ieder geval niet bang voor te zijn: hij zit een schorsing uit.

NEC raakte niet alleen Vleminckx kwijt in het duel tegen de wellicht toekomstige kampioen, maar kreeg ook nog een voorwaardelijke boete omdat het publiek de tekst ‘Blom die weet de uitslag al’ scandeerde, iets wat door de KNVB word gezien als zeer kwetsend.

We wonnen slechts twee keer onder leiding van Goudlokje:

Duels onder leiding van de man uit Gouda
  Gefloten Gewonnen Gelijk Verloren DV DT
Thuis 4 0 0 4 5 12
Uit 9 2 3 4 11 14
Totaal 13 2 3 8 16 26

Dhr. Blom word bijgestaan door de Assistent-scheidsrechters Langkamp en Siebert én door de vierde official van de Graaf.

Het zou mooi zijn als hij het duel niet kapotfluit, zoals Dhr. Braamhaar deed afgelopen weekend!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.