Goffert Gossip: Potje woedend op de KNVB

Het was een vreemd gezicht: de anders zo vriendelijke en rustige Pothuizen die ziedend van woede door de catacomben van het Goffertstadion liep. De routinier was op zijn zachts gezegd niet blij met de berichten over de misstanden in Zeist die vandaag doorsijpelden. Voor wie het nog niet weet, van VI.nl:

De gele kaart die Demy de Zeeuw vorige week kreeg tijdens ADO Den Haag-Ajax, is niet geregistreerd. Door een fout van de arbitrage is de kaart niet op het wedstrijdformulier terechtgekomen. De onafhankelijke aanklager van de KNVB, ziet op basis van de reglementen geen grond om de kaart alsnog te registreren. De bond betreurt deze gang van zaken en zal een voorstel doen om de reglementen voor volgend seizoen aan te passen.

Niet geheel verwonderlijk ontstak Potje in woede: "Daar ben ik lekker mee. Zal je zien dat het mij straks gebeurt als ik op de laatste speeldag een tackle met gestrekt been op Suarez loslaat of een elleboog in het lelijke gelaat van Pantelic plant. Krijg ik geel, de ultieme afsluiter van mijn carriere door als recordhouder kaartenpakker de boeken in te gaan. Tellen ze hem niet mee. Je moet er toch niet aan denken. Prutsers daar in Zeist."

De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.