Goffert Gossip: Het wordt een hete zomer in de Goffert

Piet Paulusma heef het al voorspeld; een warme periode. Gelukkig kan men nog aan de tropische hitte ontsnappen met een aircootje. Of de temperatuur in de Goffert de komende periode ook wil dalen is maar de vraag. Het kan er de komende tijd namelijk wel eens erg heet aan toe gaan. Als we onze bron binnen Nijmegen 1 mogen geloven kunnen we binnenkort spuitbussen met AXE gaan brengen naar Carlos en Jacco. Het onderstaande kregen wij namelijk via de mail binnen.

Het schijnt dat twee investeerders met veel invloed op willen stappen bij NEC. 

Afgelopen zomer wilde Carlos Aalbers Vleminckx verkopen omdat hij geen redement haalde. Hij was te duur en scoorde te weinig. De investeerdersgroep heeft toen gezegd ‘Carlos , als je Vleminckx verkoopt dan stoppen we ermee’ en ‘zorg nou eerst voor de toevoer van ballen naar Vleminckx en kijk dan hoe die presteert’ . Carlos heeft hierna zoals bekend Vleminckx niet verkocht want anders had hij de komende seizoen helemaal geen geld beschikbaar en zelfs stond zijn baan dan misschien wel op het spel. Na dit incident kwam afgelopen weken het volgende incident. Marcel Boekhoorn wil graag NEC verder helpen aldus de investeerders uit Groesbeek maar wordt continu door Carlos Aalbers en Jaco Swart tegengewerkt. Ze hebben geen inspraak bij processen en spelers. De investeerders zijn het nu echt beu en willen eigenlijk dat Jacco en Carlos worden vervangen. Dit wordt tegengehouden ondanks een lobby door de raad van bestuur. In dit bestuur heeft Hans van Delft een grote stem. Hij houdt de boel boven tegen, omdat hij goede vrienden is met Jacco en Carlos. Zo lang dit gaande is, doen de investeerders geen stap en willen alles nu forceren met een terugtrekking uit het investeerdersfonds.

Overigens doet dit gerucht al enige tijd de ronde op het forum, op diverse sites en in de wandelgangen. Wij willen nogmaals benadrukken dat het hier om een gerucht gaat. Maar zoals ik al zei het is een gerucht wat al langere tijd speelt en waar rook is, is vuur.

De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.