Goffert Gossip: Gentenaar is terug!

Wie gisterochtend met slaperige ogen de training bezocht kon hem zien staan. De enige echte Dennis. Even goed kijken nog. De lengte, ja exact Dennis. Het haar, echt precies Dennis. Dat zongebruinde hoofd, net als Dennis. De katachtige bewegingen op de doellijn, hetzelfde als Dennis. Het was hem! Hij was terug, de held! Maar wat doet hij hier, hij keept toch in Venlo?

Toen Brookhuis het leuk vond om de vaste trainingsgasten wat te pesten door de goal net naast de oude van dagen te zetten, die daardoor als ballenvanger fungeerden, werd het duidelijk. We hebben de look-a-like van Dennis op proef. Het zou z’n broer kunnen zijn.

In de jacht naar een derde en vierde keeper is het een komen en gaan van proefkeepers. Eerder al een matige Zwitser en nu dus Dennis 2 uit het land waar we tegenwoordig alle spelers halen: Belgie. Of het wat wordt deze keer, geen idee. Brookhuis was ‘m flink aan het pesten met vervelende ballen en volgens mij was hij na afloop blij dat de vermoeiende training erop zat. Ach we zulen wel zien, we hebben nog een week voor een stuk of vier nieuwe spelers, genoeg voer voor gossip!

De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.