Goedgemutste Schöne sluit weer aan bij groep

Lasse Schöne hervat aankomende week de groepstraining van NEC. De aanvallende middenvelder van de Nijmeegse formatie raakte aan het begin van dit seizoen akelig geblesseerd aan zijn knie, maar is zo goed als hersteld. De Deense spelmaker hoopt stiekem zelfs op het WK 2010. Mogelijk wordt Schöne voor dat eindtoernooi geselecteerd, mits hij op tijd wedstrijdfit is.

Schöne zag zondag toe hoe zijn ploeg het er goed vanaf bracht tegen Feyenoord. De Rotterdammers hadden weinig in de pap te brokkelen en mochten van geluk spreken dat het in 0-0 eindigde. Een goed resultaat voor NEC, dat meer verdiende. De spelers van NEC oogden na afloop tevreden, maar toch ook weer niet. Schöne was echter dolblij.

Dat komt door de revalidatie, die goed is verlopen. “Het gaat erg goed met mijn herstel. Aankomende week mag ik weer aansluiten bij de groep en lekker trainen. Eerst zal dat twee keer in een week zijn, daarna drie keer om uiteindelijk volledig aan te sluiten”, stond Schöne Goal.com met een brede grijns op het gelaat te woord.

“We moeten dan even kijken hoe het loopt. De reactie van de knie is bepalend. Als dat goed gaat komt wellicht het WK wel weer in zicht, inderdaad. Maar het moet stap voor stap gaan. Misschien speel ik tijdens de laatste wedstrijden van dit seizoen wel weer”, aldus de middenvelder met een fabuleuze techniek.

Bron: Goal.com

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.