Gentenaar & Wisgerhof coachen ‘Potje’

Aanstaande zondag wordt de jaarlijkse Open Dag in De Goffert gehouden. Voor de trouwe supporters is het niets bijzonders maar vaak wel een leuke gelegenheid om samen met je mede supporters even bij te babbelen en naar de spelerspresentatie te kijken. Ook aanstaaande zondag zal de selectie weer aan het publiek worden voorgesteld.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit jaar wel een wedstrijd op de Open Dag. Het echte NEC zal nog niet in actie komen maar er zal in een speciale afscheidswedstrijd afscheid worden genomen van Patrick Pothuizen. Om 13:30 uur zal ‘Team Potje’ bestaande uit Bas Roorda, Mark Verhoeven, Marcel Koning, Cees van der Linden, Bjorn van der Doelen, Arjan Ebbinge, Hennie de Romijn,  Bart Latuheru, Jeroen Heubach, Anton Janssen en Jack de Gier het opnemen tegen Oud-NEC. Het team van Potje zal worden gesteund door de trainers Dennis Gentenaar en Peter Wisgerhof.

Na de wedstrijd (14:30 uur) die slecht twee keer 20 minuten duurt zullen de spelers die ons dit jaar in de Eredivise moeten houden aan het publiek worden gepresenteerd. Heb je zondagmiddag niks te doen? Kom dan dus even naar De Goffert om je oude helden nog een keer in het rood, zwart en groen te zien ballen en Potje een waardig afscheid te geven.

Tot zondag!


‘Potje’ in z’n gloriejaren!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.