Fejzullahu trefzeker voor Jong Zweden + filmpje

Het is wat met onze Erton. Aan het begin van het seizoen werd de jonge Zweed, geboren in Kosovo, met veel vertrouwen gehaald. In twee jaar tijd kwam de aanvaller maar liefst 23 keer tot scoren bij zijn vorige werkgever Mjällby AIF met als hoogtepunt de laatste twaalf wedstrijden: elf doelpunten. Een groot talent dat daarom meteen maar een vierjarig contract voorgeschoteld kreeg.

Bij NEC heeft hij echt nog niet kunnen laten zien wat hij bij zijn vorige werkgever wel kon. Frapant is dat hij dit wel bij de Jonge selectie van Zweden doet. Nadat hij eerst het vorige duel van Jong Zweden in bijna zijn eentje besliste (5-1, vier doelpunten Fejzullahu), zorgde hij er vanavond voor dat ook Jong Portugal met lege handen achterbleef. In Portugal zorgde de talentvolle Zweed er samen met Denni Avdic voor dat de eindstand op 2-0 bleef hangen in het vriendschappelijke duel. In de 51ste minuut scoorde hij de 1-0, en tien minuten later werd hij gewisseld.