El-Akchaoui herenigd met Been?

De mogelijkheid bestaat dat Youssef El-Akchaoui binnenkort herenigd zal worden met Mario Been. Feyenoord ziet in El-Akchaoui namelijk de perfecte opvolger voor Giovanni van Bronckhorst, die na het WK in Zuid-Afrika stopt met het profvoetbal. De linksback zal woensdag om de tafel gaan zitten met technisch directeur van Feyenoord Leo Beenhakker, meldt Voetbal International.

Mario Been had al plannen om de Marokkaan mee te nemen naar Rotterdam-Zuid toen hij de overstap van NEC naar Feyenoord maakte, maar het geld om een afkoopsom op tafel te leggen ontbrak destijds.

Intussen is de verdediger gratis af te halen. El-Akchaoui staat nog steeds onder contract bij NEC, maar werd het afgelopen half jaar verhuurd aan FC Augsburg, dat uitkomt in de Duitse Tweede Bundesliga. De 29-jarige vleugelverdediger heeft een afspraak met NEC dat hij transfervrij mag vertrekken uit Nijmegen, ook al heeft hij een doorlopend contract. Het salaris van El-Akchaoui zou zwaar op de begroting drukken.

De Rotterdammers zijn niet de enige eredivisionist die El-Akchaoui wil inlijven. Ook sc Heerenveen heeft  interesse in de diensten van de linksback. Hij kan deze week ook nog een telefoontje verwachten van de nieuwe club van Ron Jans.

In het begin van het seizoen kwam de defensieve kracht tot zeventien duels bij NEC en vond daarin twee keer het net.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.