De Graaf houdt poot stijf

Burgervader De Graaf blijft bij zijn standpunt; hij wil in augustus geen thuiswedstrijden voor NEC op het programma zien staan en weigert om van mening te veranderen! Dat zei De Graaf volgens Omroep Gelderland op vragen van verschillende partijen uit de Nijmeegse gemeenteraad.

Elke club is volgens de regels van de KNVB verplicht met een uit- en thuiswedstrijd te beginnen aan de competitie. Wegens de Vierdaagse en de Zomerfeesten denkt De Graaf echter niet voldoende politie op de been te kunnen brengen. Een woordvoerder liet eerder weten dat De Graaf de enige van 33 burgemeesters is die niet eens met de KNVB wil praten over een oplossing. 

Gevolg is dat de KNVB dreigt met NEC uit de competitie te halen en de politieke partijen in Nijmegen vinden dat De Graaf voor een oplossing moet zorgen. Een eventuele uitsluiting uit de competitie van NEC door de KNVB noemt De Graaf „disproportioneel”, maar de burgervader houdt echter voet bij stuk, waardoor het nog spannende weken kunnen worden voor NEC. De Graaf gaat echter toch nog met de KNVB om tafel. De Nijmeegse burgemeester gaat ervan uit dat in de komende weken alsnog een oplossing wordt gevonden. Hij hoopt op begrip voor zijn standpunt.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.