De reacties: Vleminckx, Vloet en Chatelle

Tegenover Omroep Gelderland relativeerde Björn Vleminckx zijn eigen prestatie van 3 goals in de wedstrijd tegen Willem II: "Ik vind het 2 en 1/3," aldus de 24-jarige Belg. Een van de goals die de hij maakte was een intikkertje die hij voor de zekerheid nog binnengleed. Vleminckx vond dat ploeggenoot Schöne de lof voor deze goal had moeten krijgen. Vleminckx benadrukte de teamprestatie. "Het voornaamste is dat we vijf keer scoren en drie punten hebben."

Wiljan Vloet was content met de 3-5 winst van zijn ploeg op Willem II. "Natuurlijk ben je dan tevreden als coach." zei Vloet "Ik heb wel aangegeven dat we geen goede eerste helft speelden. We zijn er nog lang niet," aldus de oefenmeester. "Voor de neutrale toeschouwer is het mooi. De amusementswaarde was top", blikte Vloet terug op de doelpuntrijke wedstrijd. Door de winst is NEC gedeeld koploper met PSV, alleen hebben de Eindhovenaren een beter doelsaldo.

Thomas Chatelle speelde tegen Willem II zijn eerste wedstrijd voor NEC. De Belg was na afloop redelijk content met zijn eigen optreden. "Ik kan zeker beter. Het was even aanpassen, ik ben hier pas drie dagen." Chatelle toonde tegen Willem II zijn kwaliteiten. Zijn steekpass op Lasse Schöne zorgde uiteindelijk voor de 2-3. "Ik ben iemand die graag de laatste pass geeft," aldus de buitenspeler, die afgelopen week werd gehuurd van Anderlecht, na z’n eerste kennismaking met Omroep Gelderland.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.