Contract Bram Nuytinck verlengd tot 2013

Ook bij Carlos en consorten zijn de goede invalbeurten en de prima pot in de basis tegen Sparta van onze jonge belofte Bram Nuytinck niet onopgemerkt gebleven. Vandaag meldt men op de officiële clubsite dat het contract met de 19-jarige verdediger uit de eigen jeugdopleiding, dat nog doorliep tot 2011, is opengebroken en verlengd tot 2013.

Nuytinck, geboren in Heumen, maakt al sinds 2001 deel uit van de jeugdopleiding van NEC. Vorig jaar werd hij nog verkozen tot een-na-beste speler in de eredivisie van de A-jeugd, achter Spartaan Lerin Duarte, en haalde Mario Been hem bij de selectie.

Nuytinck is uiteraard zeer verheugd met zijn nieuwe contract: "Dit is echt heel mooi! Ik was al blij met mijn debuut in de basis onlangs in de thuiswedstrijd tegen Sparta, maar dit gaat over de langere termijn. Ik ben heel trots op het vertrouwen wat de club hiermee in mij uitspreekt. Al weet ik ook dondersgoed dat ik er nog niet ben hoor, ik blijf elke dag mijn stinkende best doen en zorg dat ik er sta als de trainer een beroep op me doet!"

Bij DTH zijn wij altijd blij om een speler uit de eigen jeugd door te zien breken in de selectie, en wij wensen Bram dan ook het allerbeste!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.