Burgzorg weer rechtsbuiten tegen Utrecht

De opstelling van NEC is de laatste weken noodgedwongen iedere wedstrijd anders. Ook nu is een zelfde basisformatie als tegen FC Twente niet mogelijk omdat Zomer in die wedstrijd zijn vijfde gele kaart pakte en geschorst is. Wanhopen hoeven we echter niet, want tegen Utrecht zal Pothuizen er weer bij zijn, hij was tegen Twente geschorst.

Ook de linksback positie zal anders ingevuld moeten worden nu Heubach er enkele weken uitligt. Zijn plaats zal logischerwijs worden ingenomen door Nuytinck. Omdat ook Wellenberg terug keert van een schorsing hebben we op de rechtsback positie een luxe probleem, met Burgzorg als stand in. De Gelderlander weet vandaag te melden dat de Davids lookalike naar voren schuift en wederom als rechtsbuiten zal beginnen ten koste van Fejzulluha, die dus op de bank begint. Dat betekent ook dat Saidi wederom aan de linkerkant zal spelen.

Het middenveld is de enige linie zonder wijzigingen. Goossens is weliswaar weer fit, maar Vloet geeft vooralsnog de voorkeur aan Jeffrey Sarpong.

De vermoedelijke opstelling van NEC zondag:

Babos; Wellenberg, Van Eijden, Pothuizen, Nuytinck; Radomski, Sarpong, Sibum; Burgzorg, Vleminckx, Saidi

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.