Burgzorg probeert het in Apeldoorn

Rechter-verdediger/middenvelder/aanvaller Mitchell Burgzorg, wiens contract aan het eind van het afgelopen seizoen niet verlengd werd, is momenteel hard op zoek naar een nieuwe club. De komende tijd is hij op proef in Apeldoorn bij Eerste Divisionist AGOVV, zo weet Omroep Gelderland te melden.

Burgzorg kwam twee jaar geleden over van Haarlem en speelde 26 officiële duels in het rood-zwart-groen. Hij wist de technische staf echter niet te overtuigen en probeert het daarom nu een treetje lager. "Ik heb me kunnen ontwikkelen op het hoogste niveau. Dat het zo loopt, is vervelend. Maar even goede vrienden", constateert Burgzorg nuchter. Bij AGOVV hoopt hij nu zijn voetbalcarrière een vervolg te kunnen geven, al is het na een paar maanden thuis zitten wel weer even stevig aanpoten: "Hard aan de slag om op niveau te komen. Ik heb wel voor mezelf getraind, maar groepstraining is altijd anders."

Mocht het bij AGOVV onverhoopt niet lukken dan kan ‘Priester’ zich nog altijd vol richten op zijn alternatieve carrière als rapper. Hij heeft inmiddels zelfs al een plaat uitgebracht. "Ik had vakantie, dus ik zat in de studio. En ik heb een clip gemaakt met Ali B." Flex.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.