Brrr, Winter in de Goffert (+foto’s!)

De bladeren vallen weer van de bomen, mensen vallen door de windstoten weer van hun fiets af en de zomeroutfits worden helaas weer in de kast gehangen en omgewisseld voor een paar berenvellen, dikke coltruien en een paar oerlelijke ”Ugg’s”. Ook in de Goffert zal de tempratuur weer stukken gedaald zijn sinds de laatste thuiswedstrijd; de derby tegen V******.

En de KNVB is de kwaadste niet, en voetbalopa Dick van Egmond heeft samen met zijn vrienden besloten om arbiter Michel Winter op de wedstrijd te zetten. Voor de supporters van ADO Den Haag zal het wel even slikken zijn geweest. Na de urenlange busreis van afgelopen donderdag na de nederlaag tegen FC Groningen in de beker wilden ze even niet meer met Groningen geconfronteerd worden. De KNVB doet de Hagenezen echter nog een trapje na met de aanstelling van Winter; de man is woonachtig in Ten Boer, gemeente Groningen.

Het wordt alweer de derde keer dat de 32-jarige Winter, die in de zomer is geboren, een wedstrijd van NEC mag fluiten. In 2008 floot hij het duel in de Goffert tegen FC Volendam (6-1, 2 gele kaarten Volendam) en in 2009 floot hij het thuisduel tegen VeeVeeVee (1-1, beide ploegen 2 gele kaarten). Wel relevant om er even bij te zeggen: tegen Volendam kon hij niets verkeerds fluiten, die wedstrijd liep op rolletjes. Tegen de club uit Venlo floot hij op zijn zachtst gezegd zeer slecht.

Oja, hier nog de beloofde foto’s. Want zo vaak is er geen in de zomer geboren Winter in de herfst in de Goffert:

Geel voor El-Kabir tegen VVV

He báh, nee, geef ons maar weer gewoon Zomer!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.