2 jaar geleden….

Iedereen die vanmorgen uit zijn slaapkamerraam keek zag dat het nog steeds wit is in Nijmegen. Misschien ben je vandaag wel aan het bijkomen van de uren die je in de file hebt gestaan, of begint alles nu pijn te doen na de val met de fiets van gisteren. Je moest vandaag eigenlijk voetballen maar alles is afgelast. Samen met vrouw en kinderen, of met de vriendin, ga je nu maar naar de supermarkt om alvast wat boodschappen te doen voor de kerst. Net als al die andere mensen die besloten om vandaag alvast de boodschappen te doen. Vermoeid en geïrriteerd loop je met een winkelwagen vol veel te dure boodschappen naar de auto.

Na alle boodschappen te hebben opgeruimd wordt er besloten om naar de schoonouders te gaan. Jij begint er steeds meer van te balen dat het voetballen niet door is gegaan. En als blijkt dat de schoonouders niet thuis zijn krijg je bij thuiskomst een emmer met sop in de handen geduwd want dan gaat er gepoetst worden.

Mocht jij nu een zaterdag hebben die aan het bovenstaande rampscenario voldoet, dan weten wij wel een manier om jouw zaterdag weer helemaal op te vrolijken. Vandaag is het namelijk precies 2 jaar geleden dat wij met 2-0 van Udinese wonnen. Wil je alles lekker nogmaals beleven? Klik dan hier voor het Rondje om, ons wedstrijdverslag lees je hier terug en we hebben de samenvatting ook nog.

Fijne zaterdag.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.