Wielaert verkiest waarschijnlijk Heerenveen boven NEC

Zoals wij al enkele dagen geleden melden, lijkt Rob Wielaert nu te gaan kiezen voor Heerenveen boven NEC, meldt de Telegraaf:
Na NEC heeft ook Heerenveen interesse in Rob Wielaert. De Telegraaf meldt dat Yme Kuiper, directeur van de Friezen, de verdediger van Ajax reeds gepolst heeft.
"Hij informeerde of Rob interesse heeft of niet", vertelt Kees Ploegsma aan de Telegraaf. "Het antwoord was ‘ja’, want Rob vindt Heerenveen een leuke, goede club."
"Het is nu aan de club om te kijken hoe Ajax erin staat en wat de mogelijkheden zijn: verhuur of verkoop", besluit de zaakwaarnemer van de 30-jarige voetballer.
Wielaert werd in de winterstop van het vorige seizoen door de toenmalige trainer van Ajax Marco van Basten binnengehaald. De oud-speler van NEC en FC Twente moest de jonge verdediging van de Amsterdammers gaan leiden.
Hij speelde in dat halve jaar zestien duels, maar hij kon de stijgende lijn die hij had ingezet bij de Tukkers niet doortrekken. Aan het begin van deze jaargang begon hij ook onder de nieuwe trainer Martin Jol in de basis.
Na een uiterst zwak optreden tegen PSV (4-3 verlies) verloor hij zijn plaats aan Toby Alderweireld. Sindsdien zit hij vooral op de tribune.
Het contract van Wielaert loopt nog tot medio 2011.
 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina